کد خبر: فراسو-و-نقش-کربوهیدرات-ها-در-تغذیه
۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۸

برنامه «فراسو» شبكه راديويي سلامت، يكشنبه ـ ششم تير ماه، با حضور كارشناسان به سوالات شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش درباره «نقش قندها؛ کربوهیدراتها در تغذیه» پاسخ مي دهد.
به گزارش خبرگزاری سلامت، «فراسو» عنوان برنامه اي از گروه تغذيه و سلامت شبكه راديويي سلامت است، كه به منظور آگاهي، اطلاع رساني، تعامل با شنوندگان و ارائه راهكارهاي مناسب؛ هر روز در اين برنامه راديويي از يكي از پزشكان متخصص دعوت مي شود تا در كنار كارشناس مجري برنامه به سوالات و پيامك هاي شنوندگان پاسخ و راهكارهاي مناسب را ارائه دهد.
در همين ارتباط، اين برنامه، روز يكشنبه، با حضور دکتر احمد اسماعیل زاده، دکترای تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكي تهران به سوالات شنوندگان در خصوص «نقش قندها؛ کربوهیدراتها در تغذیه» پاسخ مي دهد.
گفتني است، برنامه «فراسو» ، شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 8:30 به مدت 30 دقيقه، به كوشش برنامه سازان گروه «بهداشت و تندرستي» و گروه «تغذيه و سلامت»، بر روي موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز، تقديم شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha